achtergrond_1

Inergia gelooft in mensen en wil hen stimuleren om te ontdekken hoe het is om voller in het leven te staan. Wij zijn betrokken, hanteren heldere taal en gebruiken zorgvuldige methodieken. Inergia vermijdt vaagheid, zweverigheid of spirituele mystiek. Onze aanpak is altijd op maat, met vol respect voor de grenzen en mogelijkheden van betrokkenen. Wij zijn pas tevreden als cliënten zelf aangeven, een stap vooruit te kunnen zetten in hun leven of werk of relaties.

Coaching is geen therapie
Inergia geeft geen therapie en vervangt geen medische, psychologische of psychiatrische behandelingen. Coaching is erop gericht om mensen energie te geven om de verandering te realiseren die ze echt graag willen. Dit gebeurt o.a. via gesprekken, het aanreiken van inzichten, oefeningen en hulpmiddelen. De Inergia coach vertaalt wensen of verlangens om in een stappenplan en stimuleert en inspireert de cliënt, om zelf tot daden over te gaan.

Coaching kan privé of vanuit een bedrijfsmatige omgeving. Inergia heeft tevens een unieke begeleidingservaring voor kinderen.

De uitkomst? Het resultaat? Die zijn niet voorspelbaar. Wij gaan deze samen ontdekken. Wel voorspelbaar zijn onze inzet en betrokkenheid. Daar kunt u vooraf op rekenen.

philosophy